NMT på Torsdag 4. desember 2014

19 NMTère på trening i kveld! Litt surt og slappsete ver og føre i dag. Etter den harde tysdagsøkta til Øyvind, var det duka for ei meir tradisjonell NMT-økt, med litt lenger løpsintervallar, og mindre fokus på overkropp på styrke-delen. Litt som «etter god gamal oppskrift ála Schønberg Erken», om du er litt inne i kokebok-verda 🙂

Oppskrifta går som følger; god oppvarming, omlag 15 minutt, deretter 4x4min løpsintervall, kunstgras, eit minutt pause mellom draga. Så styrkesirkel 1. 30sek pr. øving, fire øvingar med fokus mage/rygg,- to runder utan pause = 4min. Styrkesirkel 2. etter same lest, men fokus bein/puls = 4min. Deretter ei runde strykesirkel 1.+ ei runde styrkesirkel 2. = 4min.

Dessert: 1x4min+1x2min løp.

I kveld vart eg meir enn alminneleg imponert over innsatsviljen og yteevna til mange av deltakarane. Sjeldan eg får så god respons på oppfordringar om fartsauke, «heng på!» osv. Om tysdagsøkta var hard, så trur eg det vart hardt nok i kveld og. Eg la mellom anna merke til ei som måtte svelge litt ekstra hardt på slutten..:-)

Vi må vel rett og slett kunne kalle det HARD Intensiv Trening!

Tusen takk for ei svært godt gjennomført økt! Vel møtt til NMT på Laurdag med Kine og Tord-Arve.

-Erlend & Espen-

IMG_9154 bilde-23

IMG_7847.JPG