NMT på Lørdag 13. desember 2014

Julen nærmer seg med stormskritt. Derfor ekstra viktig å ta et avbrekk fra alt som skjer av shopping, julebord og andre nødvendigheter i disse hektiske før juls tider. En rolig langkjørings økt med 13 NMT’ere en deilig lørdags morgen er som balsam for sjelen. For noen har dette blitt en avhengighet som vi ikke kan leve uten. Selv om NMT konseptet endrer karakter og lørdags øktene faller ut skal dere ikke se bort fra at rekken av lørdagsblide trimmere fortsatt vil være å se på Brønnøya i det nye året som kommer. Dog uten gule vester men fortsatt like blid 🙂 koselig og ikke minst GOD STEMNING!!!

Til alle dere lørdags NMT’ere….takk for selskapet, de gode samtalene, latteren og all den energien vi sammen har skapt 🙂

Lørdagshilsen fra Kine og Erlend

IMG_1866 IMG_1865