NMT på Lørdag 20. desember 2014

18 NMTèr stilte opp for økt nummer 460 – den siste!

36 måneder uten èn eneste kansellering! Det er en rekord som blir vanskelig å slå. Så det var med godt skjult vedmod at Aall fikk satte troppen i bevegelse retning Hvamodden for en planlagt Photo-shoot med et lys, en stemning og et skue du ikke får andre steder enn ute. Vintersolverv er rett rundt hjørnet, solen stod lavt! I 5 minusgrader og rolig langkjøringstempo bar det videre til Brønnøya og Pilodden. Det ble en svipptur innom Søndre Brygge hvor vi måtte varme oss med litt styrke. Deretter bort Viernveien og opp bakken til Brønnøyaåsen hvor vi uventet for mange brakk inn på en ny sti som vi fulgte helt bort til Bregneveien. Derfra bort til enden på Børnnøya ved Store Ostsundet hvor vi tok en runde opp/ned betongtrappen som egner seg godt for bruk under egentrening på lørdagene over nyttår. Hvor mange trinn? Herfra fulgte vi Ostsundveien-Vendelveien tilbake til brygga/broen over til Nesøya. Underveis tok de sprekeste på seg oppdraget som «frontrunners», noen lange fartsdrag. På Nesøya måtte vi selvsagt innom Aall-løypa (!) før vi endte opp i SPA-anlegget til Nesøya IL. Her kunne vi lese av en tilbakelagt distanse på over 12 kilometer – ny lørdagsrekord! Lungebrølingen i sluttet sirkel (en viktig øvelse) kan vi også si var på et tilfredesstillende støynivå. Takk til alle som har fulgt oss disse årene, og takk til alle dem som har latt det gå sport i aldri å kansellere noe som helst noen gang = NMT-Instruktørene. Det har blitt en sjelden fin samling av flotte mennesker med mange kvaliteter, blant annet viljen og evnen til å være sammen om å trene ute hele året. De beste treningsopplevelsene er oftest dem du deler med andre!

Mye kan sies om mange. Akkurat i dag gledet det å se innsatsen til Anne-Katrine (igjen!), og hvordan Maria er tilbake lett på foten og utålmodig i front – i motbakken, på langdistanse. Marit, Marit og Jacqueline sterke og uanstrengt. Systematisk og målrettet innsats over lang tid betaler seg alltid! Styr unna for mye av det gode i jula – akkurat passe!

Trenings- og julehilsen fra Einar og Espen


IMG_9504 IMG_9505 IMG_9507 IMG_9508 IMG_9509 IMG_9510 IMG_9511 IMG_9512 IMG_9513