HARDtrening på Tirsdag 17. mars 2015

Det var i kveld 38 deltakere som bidro til nok en helaften med HARDtrening! Hovedvekt på styrke med 8 repetisjoner av samme øvelse med en arbeidsperiode på 20 sekunder og 10 sekunder pause. Det vil si ganske intensive styrketrening med så og si ingen pauser. Øvelsene i dag var gode og kjente øvelser: knebøy, push-ups, sit-ups med 90 graders vinkel i beina, planken med vekselsvis tapping av høyre/ venstre arm ut til siden, spensthopp, og russian twist. I to omganger innimellom styrken ble det kjørt til sammen 6 x 2 minutter løpeintervall med fartsøkning hvert 30. sekund. Avslutningsvis 1 minutt med » skøyte-hopp alla Kine». Ingenting å utsette på verken oppmøte eller insatsen i dag heller. Keep up the good work folkens 🙂

Treningshilsen fra Kine og Erlend

44nder 33er 22nder 11er