VIKTIG! Om inn- og utmelding

Innmelding skjer gjennom registrering på nettsiden. Du mottar en bekreftelse på din registrering og tilgang til påmelding. Potensielt nye medlemmer trener gratis første måned, mens tidligere medlemmer (re-aktivert) blir fakturert.

Utmelding av foreningen/laget HARD Intensiv Trening (HIT) skjer ved å sende melding til hitrening@gmail.com. Da blir medlemmet slettet fra vårt register, og tilgang til påmelding og utsendelse av faktura vil automatisk opphøre.

Ikke alle medlemmer gir beskjed om utmelding eller lang tids opphold i treningen. HIT ønsker ikke inaktive medlemmer eller «støttemedlemmer» og melder derfor selv ut medlemmer som har vært inaktive de siste 2 månedene. Disse blir automatisk slettet fra vårt register, og tilgang til påmelding og utsendelse av faktura vil opphøre.

Medlemskapet kan raskt og enkelt re-aktiveres ved at man registrerer seg på nytt, såfremt at medlemstaket på 100 medlemmer ikke er nådd (inntreffer sporadisk i perioden mai-sept.).

Mvh Styret i HIT

Lysbilde1.jpg