HARDtrening på Tirsdag 17. november 2015

28 deltakere gjennomførte kveldens økt bestående av 10 x 2 minutter løpsintervall og tre runder styrke etter AMRAP-prinsippet. Under styrken ble det jobbet kontinuerlig i 3 minutter med 3 forskjellige styrkeøvelser på hver runde. Økten ble avsluttet med 6 spurter med innlagte styrkeøvelser på hver ende. Finn-Cato tilbake i sirkelen, det liker vi!

Temperaturen krøp under null grader og  forholdsvis høy luftfuktighet gjorde det glatt. Vi valgte derfor å legge økten på øvre kunstgressbane, noe som ga et trygt underlag i mørket. Fremover er det dog viktig at deltakerne stiller med passende utstyr og gjerne sko med pigger på dager som krever det. Nye muligheter for hardtrening allerede på torsdag.

Treningshilsen fra Espen og Jørgen

IMG_3141 IMG_3138 IMG_3136 IMG_3132 IMG_3130 IMG_3129