HARDtrening på Torsdag 19. november 2015

Etter 538 HARDe Intensive Treningsøkter gjennomførte 26 medlemmer for første gang i kveld en økt så og si fri for pauser! Det vil si det var 30 sekunder informasjon før hoveddelen og 1 minutt forflytning før avslutningen. Men bortsett fra det var det 58 minutter sammenhengende trening. Da er det nok greit man på forhånd ikke vet innholdet i øktene! For det krever litt å gjennomføre. Men med en super gruppedynamikk, en god del selvdisiplin, motivasjon og en hel del smerte så kommer man gjennom. Og det beste er følelsen etterpå som så absolutt er velfortjent.

Til tross for sammenhengende trening uten pauser brytes øktene ned i (mer eller mindre) overkommelige bolker. Løping 8 minutter med innlagte styrkeøvelser ble avløst av direkte overgang til 3 minutter styrke. Det hele fortsatte uavbrutt i til sammen 4 runder. Altså 44 minutter uavbrutt effektiv hardtrening!

Avslutningen var mer eksplosiv med 6 minutter EMOM – Every Minute On the Minute. Spurt fra langside til langside, 2 PushUps, 2 Spensthopp og 2 PushUps, ny langsidespurt tilbake til start og avslutning i planke. For hvert hele minutt startet en ny langsidespurt med de samme styrkeøvelsene. Hvor de siste spurtkreftene ble hentet fra vet bare deltakerne!

– Øyvind og Jørgen –

IMG_3208 IMG_3204 IMG_3201 IMG_3199 IMG_3196 IMG_3192 IMG_3187 IMG_3173 IMG_3164