HARDtrening på Tirsdag 24. november 2015

Spesielt utfordrende vær og føreforhold var til ingen hindring for de 28 deltakerne som svettet seg gjennom en innholdsrik og variert økt. HIT ledelsen hadde som vanlig tatt sine forhåndsregler og sørget for trygge treningsforhold i dempet belysning på øvre kunstgress. Økten inneholdt halvt om halvt med kondisjon og styrketrening med en noe annerledes oppvarming ilagt flere styrkeøvelser. Noen ganger må man ha noe å strekke etter og i kveldens kondisjonsdel var målet å løpe lengre enn hva man gjorde på forrige drag – totalt 5 drag på 2 minutter. Såfremt noe ikke gikk meg hus forbi i tussmørket tror jeg alle løpe litt lengre for hver gang…very nice! 🙂 Deretter en styrkeøkt av kjent oppbygging med noen » nye» øvelser for å lure kroppen til å jobbe litt annerledes…utfordre nye muskelfibre. Og som sagt før øvelse gjør mester så ikke fortvil om man føler seg litt klønete i begynnelsen….keep going! 🙂 Det avsluttes med en såkalt» dessert…dog kanskje ikke favoritten hos alle men til tross for det er alle like blid etter nesten 60 minutter HARDtrening….keep smiling, keep up the good work! 😉

Treningshilsen fra Kine og Espen

FullSizeRender-34

IMG_3307 IMG_3301 IMG_3298 IMG_3296