HARDtrening på Torsdag 17. desember 2015

21 deltakere trosset glatte veier og fikk seg en god  HARDtreningsøkt. Økten ble kjørt på en snøbelagt kunstgressbane og besto av to løpssekvenser av 15 x 45/15 i kjent timeglasstràse – med påfølgende styrke. Dette er en intervalløkt som gir muligheten for å holde fart, samtidig som at intensiteten holdes høy på grunn av de korte pausene. Det glatte føret gjorde at man også fikk trimmet de små støttemusklene. Styrkedelen besto av 3 sett med 4 minutters kontinuerlig styrke, 4 øvelser pr sett og 30 sekunders jobbing pr øvelse før man gikk videre til neste. Det er fortsatt mulig å få en siste økt før julefreden senker seg. Så vel møtt HIT på Tirsdag 22. desember.

Treningshilsen fra
Espen og Erlend

IMG_3672 FullSizeRender-36

FullSizeRender-37 FullSizeRender-35