Rolig LANGløp 23 desember 2015

Ons. 23. des. inviteres du og/eller en følgesvenn til å delta på rolig langløp fra Dikemark Idrettsanlegg (start kl. 09) til Nesøya Idrettsanlegg (inntil 25K). Arrangementet er ikke i HIT-regi.

Turen starter på Dikemark med kurs for vulkankjernen Vardåsen (349 moh) hvor vi varmer opp med å «brekke opp ukjente stier», for deretter å falle ned mot Bondivannet hvor vi følger utløpet og elva ned til Blakstad for smaken av saltvann. Så vender vi skotuppene mot Spirebukta og «yttern» av Konglungen for litt «julesørlandsstemning». Uten dikkedarer rygger vi elegant ut av lungen og forbi Esvika på vei mot «innerst i Leangbukta». Det er Kyststien som gjelder! Neste stopp: 10`metern på Hvalstrand Bad for «Selfies» uten svingstang. Ferdig med promo er det Buers eminente trasevalg fra siste tur som tar oss til mål på Nesøya Idrettsanlegg.

Vel fremme (før kl. 12) vil etterhvert alle berørte innse at det hadde vært en framifrå tur – på flere måter. Meld din interesse om du føler deg kallet til oppdraget.