HARDtrening på Tirsdag 5. januar 2016

For en fantastisk start på det nye året! Dette var HIT-økt # 547 i rekken, med solide 43 hardhauser som jobbet seg gjennom en klassisk Type 1 økt (hovedvekt på løpsdelen)!

For å legge til en ekstra utfordring under kveldens pyramideintervall løp vi i kupert terreng på Brønnøya (» i vugga»). Deretter ble det avslutningsvis gjennomført en styrkerunde med hoved fokus på overkroppen. Heldigvis fikk vi også i kveld » besøk» av Jane Fonda 🙂 Lars kan  gledelig meddele at han har fått mer fart og styrke i frasparkene sine etter nå å ha utført » Fonda» jevnlig – med andre ord dette fungerer ;). Det må selvsagt nevnes at det var veldig hyggelig å se gamle kjente tilbake på trening og vi ønsker velkommen til kveldens nykommer Anja S. Vi håper å se dere alle igjen på torsdag – og på øvrige økter fremover mot våren. Vi har plass til mange flere på laget 🙂 Ellers registreres det minusgrader og snøen har forhåpentligvis kommet for å bli. Kle dere etter forholdene. Ps. Piggsko kan være et godt alternativ fremover. Byttetøy etter økta kan også være et sjakktrekk.

Påminnelse: Påmelding til økta! Vi forflytter oss på to ordnede rekker, og vi har alltid på oss gule vester med navn påført i store nok bokstaver! Varmt byttetøy, sko og bekledning!

Vi øktes igjen på torsdag, da under ledelse av Erlend og Jørgen.

Treningshilsen fra Kine og Einar


FullSizeRender-41 IMG_4068 IMG_4070 IMG_4071 IMG_4079 IMG_4083 IMG_4084