HARDtrening på Torsdag 14. januar 2016

Økt nummer 550 ble gjennomført i 15 minusgrader med 25 medlemmer på den store kunstgressbanen! Der hadde vi hele anlegget for oss selv. På grunn av det friske været kjørte vi en jevn og kontinuerlig økt uten pauser. Løpsintervallene var på 8 minutter og inneholdt halvannen amerikaner for hver kryssing av 8-tallssløyfen. Etter hver 8-minutter gikk vi rett over på 3- minutter styrke. 5 løpsintervaller og 4 styrkeblokker bli til sammen gjennomført. De siste 5 minuttene ble gjennomført som EMOM der vi kortsidespurtet, tok 2 Push Ups, 2 Spensthopp og 2 Push Ups igjen før vi returnerte tilbake til start og ventet i planke til ny repetisjon. En godt gjennomført økt der de eneste som var nevneverdig kalde var instruktørene. En ekstra honnør til de tre nye: Darren (med for 2 x), Gisle og Torvald som alle våget seg utpå en vindterkveld. Bra!

Øyvind og Kine

IMG_4276

IMG_4278 IMG_4280

 

 

 

IMG_4275

IMG_4283FullSizeRender-43