HARDtrening på Tirsdag 26. januar 2016

Plussgrader, lett yr i luften og perfekte treningsforhold. Det var 26 hardhauser som kom raskt og godt opp i puls med 5 x 2 minutters bakkedrag på Brønnøya! Kveldens utfordring var å » angripe» bakken og løpe opp mot maks hastighet innenfor en definert lengde.  Utfordring nr. 2 var å holde relativt høyt tempo i pausen med småjogging eller rask gange. De fleste økte intensitet i frasparket, og dermed fart for hvert drag.

Etter en rask og effektiv retur til oppstillingsplass ble det gjennomført god gammeldags stasjonstrening med primært øvelser for bein- og sete muskulatur, men også med innslag av dynamisk planke og push-up. Også her god og effektiv jobbing, raske overflyttinger til neste stasjon – lite » dau-tid» og det liker vi 😉

Avslutningsvis 2 x 2 minutter på flat mark for å sikre at vi får tatt ut det siste før vi nok en gang går glade og fornøyde hjem – og allerede da begynner å se frem til neste økt 🙂

Treningshilsen fra Kine og Espen

 

IMG_4425IMG_4430IMG_4431IMG_4432IMG_4433FullSizeRender-43IMG_4424IMG_4436

 

IMG_4435