HARDtrening på Torsdag 28. januar 2016

24 medlemmer møtte opp til «dagens dyst» med tildels svært utfordrande underlag. Thorvald var ny i kveld!

Mykje is mange stader i kveld la sine begrensingar i valg av løpetrase og arena for styrke. Økta vart gjennomført veldig kompakt i og rundt parkeringa til Vendla barnehage med asfalt-underlag og rellativt godt feste. Økta bestod  av god oppvarming, 4×4 minutt løp og 4×4 minutt styrke samt ein enkel EMOM dei siste fire minutta. Det var tydeleg hjå mange av deltakarane at det var lenge sidan vi har jobba med styrkeøvingar i fire minutt utan pause. Det er notert, for å seie det slik! 🙂

Takk for fin økt!

-Erlend og Espen-

Oppstilling på blank-isen

Oppstilling på blank-isen

Kålorm

Kålorm

Planke

Planke

Sekundant

Sekundant

"Sliten nå!"

«Sliten nå!»

Avslutning i ring

Avslutning i ring

Evaluering av økta

Evaluering av økta