HARDtrening på Tirsdag 16. februar 2016

27 stadig mer hardbarkede individer gikk som vanlig uredd løs på en klassisk HIT-økt: Kort oppvarming som fortsetter inn i i de 2-3 første dragene av 15 x 45 sek med 15 sek pause på flat asfalttrasè med en liten svipptur innom Tufte-parken. Pust, pes, og puls! Ekstrapoeng ble delt ut til flere i treningsgruppa, nyttig å få dokumentert status på enkelte. Flott å se sterke rumper og lår i arbeid: mye god skyvkraft å spore, godt synlig i steget. Det bar rett fra løp over i en styrkedel med 4 øvelser i 45 sek, 15 sek pause – i 2 omganger. Deretter nådeløst tilbake til løpstraseen og nye 15 x 45. Og som ikke det var hardt nok så bar det rett tilbake til neste styrkedel: nok en gang 4 øvelser i 45 sek m 15 sek pause – i 2 omganger. Det ble også tid til en «dessert» med salamander, harehopp og løp i 2 minutter, signert Heggelund. Ha en fortsatt fornuftig kveld.

Hilsen Jørgen og Einar

IMG_4897IMG_4893

IMG_4895