HARDtrening på Tirsdag 23. februar 2016

Fullmåne, stjerneklart og 16 deltagere som virkelig ga alt og imponerte stort under kveldens økt! Etter en rolig oppvarmingsrunde og 3 heftige løpedrag hadde vi som vanlig ingen tid og miste. Raskt over på  kveldens hoveddel som i dag var viet til styrke. Kjente og tunge styrkeøvelser for hele kroppen lagt opp slik at det jobbes med èn og èn muskelgruppe før man går over til neste. Vi gikk hardt ut i dag og åpnet styrkedelen med øvelser vi vanligvis avslutter med dvs. amerikaner og spent hopp osv. Om det var dette som gjorde at gjengen leverte så og si feilfrie og knallsterke amerikanere er ikke godt å si – uansett knallbra jobbet!

Ingen økt på torsdag på grunn av vinterferie, men vi øktes igjen på tirsdag til uken.

Treningshilsen

Kine og Erlend

IMG_4967 IMG_4963 IMG_4962 IMG_4961 IMG_4958 IMG_4956