Det er lov å la seg friste!

Øvind Buer, Geir Ankarstrand og Erlend Eimhjellen dro til i helgen med skikkelig hardt arbeid! De to førstnevnte syklet hhv. 245K (2 runder) og 145K (1 runde) i sykkelrittet Tyrifjorden Rundt (Start/Mål i Sandvika) og kom frem i meget god stand. Det samme gjorde Erlend E. under Horten ByTri (500 med kanalsvøm, sykle 20K og løpe 5K). Alle insisterer på at det gjorde godt på flere måter. Om du ikke alt har fått deg en Strava-konto enda så er det stedet for å delta og følge med på mye av det som skjer (med andre). Flere HITere er på gang med spennende aktiviteter og konkurranser fremover (Fotturer, Sykkelturer, Svømmeturer, Padleturer, Toppturer, Løp 5K, 10K, 21K eller 42K, Triatlon, utvalgte Strava-segmenter mm.). Det går så bra det kan gå, med det man har der og da. Du konkurrerer aller mest mot deg selv, og du må ikke prestere mer enn det du selv definerer som godt nok den dagen 🙂 Det skal være gøy å ta seg frem! Hvorfor er det bra at noen deltar og deler litt? Det inspirerer til innsats, og kan hos enkelte bidra til å bygge (nok) indre motivasjon (til å ville mer selv). Den beste treningsopplevelsen er typisk den du deler med andre. Bli med HIT på Strava så får du lettere tilgang til lek og morro med fysisk aktivitet når og der det passer deg. Det ER lov å la seg friste (inspirere). Advarsel: Det kan tidvis være irriterende engasjerende! Husk dosering.

Foto: Ola Morken

TyriBuer