HARDtrening på Tirsdag 28. juni 2016

En skikkelig HARDtreningsøkt i kveld med 29 hardhauser i aktivitet! Godt oppmøte gleder kveldens instruktører en slik fin sommer kveld i slutten av juni 🙂 Etter en lett oppvarmings runde ble det lagt opp til et 8 minutter langt løpedrag med valgfritt tempo. Dette for å sikre en god oppvarming til resten av økta som for det meste bestod av uttømmende styrke for hele kroppen. Det skal sies at det valgfrie tempo var over gjennomsnittet raskere enn hva man vanligvis ville ha valgt under en oppvarming. Det var opp til hver enkelt men folket er i god form og da løpes det raskt – morro! Det jobbes også godt under styrkedelen. Det virker som flere er bevisst på å gjøre øvelsene korrekt fremfor å gjøre flest – og det er bra. Få med dere siste økt på torsdag med Erlend og Einar før HIT tar sommerferie.

Treningshilsen fra Kine og Espen

IMG_7427
IMG_7433 IMG_7441 IMG_7442 IMG_7443 IMG_7444 IMG_7446 IMG_7434