HIT-Instruktør Øyvind Buer på 41. plass i NXTRI 2016!

Konkurransen utviklet seg veldig bra. Eller egentlig som planlagt. Bortsett fra løping, som gikk klart bedre enn forventet. Perfekt disponert med masse krutt i beina helt til toppen av Gausta. Tok igjen folk hele veien, så det var veldig motiverende. Fantastisk opplevelse å nå målet!

Har vært litt trøblete å få prioritert treningen i sommer, men grunnlaget har blitt lagt over lang tid med HIT! For uten kombinasjonen av tilstrekkelig utholdenhet og funksjonell styrke hadde NXTRI aldri vært gjennomførbart.

Det er så mye som må klaffe for en perfekt gjennomføring. Utstyr, matinntak, «langing», trening, fravær og sykdom/skader – og ikke minst værforhold for full svømming og målgang på toppen av Gausta. Og en bunnsolid plan for trening i forkant og en plan for gjennomføring! Det ligger mer bak enn de fleste aner. Det er liksom ikke bare 3800 m svømming, 180 km sykkel og 42 km løping …

Det var rørende på toppen. Ble møtt av kone og barn med STOR plakat, famile og venner. Support fungerte så sinnsykt bra, og da er det ekstra gøy å dele det øyeblikket på toppen!

Takk for oppmerksomheten og hyggelige hilsner!

Øyvind

Målgang

Rliste