HARDtrening på Tirsdag 23. august 2016

41 medlemmer til oppstilling for HITs jubileumsøkt! 600 økter er levert kontinuerlig over de siste 5 årene. Utendørs hele året, i all slags vær – og det uten èn eneste kansellering! 

Opprinnelig hadde vi ønsket å kunne by på et inspirerende treningsforedrag med Øystein Sylta, men han måtte dessverre avlyse i siste liten, og dermed var det ikke tid for å finne en erstatter. Men trening ble det slik det pleier. HARDT og effektivt. I dag kjørte vi løpsintervall i Aall-løypa – 2-4-2-4-2-4 minutters drag med 1 minutt pause. Deretter ble det AMRAP styrke med pushups, ryggcrawl, mage, amerikaner, spensthopp, planke og utfall som noen av øvelsene. Hyggelig med nye fjes og i dag hadde Kristine sin første økt med HIT. Velkommen og på gjensyn. Ny økt på torsdag og i tillegg er det mulighet for en real (!) søndagstur med en En HARD dagsmarsj.

Treningshilsen fra Espen og Erlend