HARDtrening på Torsdag 22. desember 2016

22 medlemmer tok seg tid til å delta på årets siste HIT. Stjerneklart og null føre, men perfekte forhold for fartsfylte intervaller på kunstgressbanen i form av 10 x 2 minutters løp med 1 minutts pause. Og litt julestemning ble med Jan som stilte med nisselue og røde kjegler med lys i. Det ble løpt en «timeglassrunde» og de fleste fikk blåst ut litt ekstra før jul.

Deretter gjennomførte vi AMRAP styrkesirkel i midtsirkelen på banen. 5 sett med 3 minutters kontinuerlig arbeid. Pushups, ryggcrawl, situps, amerikaner, rygghev, spensthopp og russian twist var noen av øvelsene.

Og i samme øyeblikk som vi blåste av økten, så for et stjerneskudd over himmelen.

HIT ønsker alle en riktig god og aktiv jul. Og husk at det er lov å bytte ut russian twist med en pose twist. Eller omvendt.

Treningshilsen fra Espen og Einar