HARDtrening på Tirsdag 3. januar 2017

35 medlemmer gikk HARDT ut i det nye året! Og med så mange og treningsvillige mennesker på ett sted, så blir det alltid god stemning og høy intensitet. Årets første økt besto av 4 x 8 minutter kombinasjon med løp og AMRAP styrke (3 øvelser – 8 repetisjoner pr øvelse). Økta ble gjennomført på en mørk kunstgressbane, kun opplyst av stjernehimmelen, en halv måne og noen blinkende, røde kjegler.  Deretter avsluttet vi med 10 x EMON (Each Minute One New) – spurt på tvers av bane og pushup og roing på siden. Vi setter veldig pris på et godt oppmøte og inspirerende og hyggelige tilbakemeldinger om viktigheten av å videreføre HIT. Vi skal gjøre vårt for å få det til, så håper vi dere gjør det dere kan. Takk for økten og for Mg+ innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar