HARDtrening på Torsdag 12. januar 2017

33 medlemmer (inkl. Eva som tok utfordringen og klarte seg meget bra på oppfordring fra Anne Katerine!) fikk oppleve nok en kveld utendørs med funksjonell, effektiv hardtrening! Men aldri hardere enn at den enkelte selv velger belastning (fart og frekvens). HI med streng mine noterte seg gjennomgående høyt nivå på egeninnsats, og god disponering av egen kapasitet og krefter. Økta bestod av Løpsdel 1: 5 drag a`40 sek m 20 sek pause x 2. 1 min pause og endring av fartsretning etter 5 drag. Styrkedel 1: a) Push-Up og 2) Magestrekk kontinuerlig i 4 min, annenhver gang – 20 sek m 10 sek pause. Løpsdel 2: 2 x 4 min m 1 min pause og endring av fartsretning mellom dragene. Styrkedel 2: a) Rygghev og b) Beinopptrekk m Push-Up kontinuerlig i 4 min, annenhver gang – 20 sek m 10 sek pause. Løpsdel 3: 3 x 40 sek m 20 sek pause. Avslutningsvis styrke 2 min m Sykling og 2 min m 90 grader dynamisk knebøy. Nb! Hemmelig oppdrag «Mugshot», svart/hvitt m unnvikende blikk.

HIT-hilsen fra Einar og Espen