HARDtrening på Torsdag 19. januar 2017

27 medlemmer på HARDtrening i kveld! Det ble presentert en typisk Type 2 økt. Mer eller mindre halvt om halvt med styrke og løping. En type løpeintervall som har vist seg å bli godt likt ble også kjørt i kveld på trygt og godt løpeunderlag på en opplyst øvre kunstgress bane. 10 x 45 sekunders jobbing – 15 sekunder pause og så på igjen. Her skal man nå over målstreken før tiden er uten. Farten må tilpasses kontinuerlig – eller man kan velge en kortere løype – det viktigste er at alle skal i mål 🙂 Dette ble gjennomført i to omganger med god gammeldags sirkeltrening i mellom. For øvrig ikke bare GOD trening med også HARD – eller med andre ord så hard dere vil det skal bli 🙂 Ingen ligger på latsiden denne kvelden heller og utfordringer som en » hoppende sprellemann» tas på strak arm . Nok en gang var det blide og fornøyde ansikt som avsluttet med et ekstra sterkt brøl i kveld til ære for egen og andres innsats 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar