HARDtrening på Tirsdag 24. januar 2017

32 hardføre med utendørs virketrang til oppstilling i kveld! Medlemmer av HIT fikk nærkontakt med en Type 1 Økt, overvekt av løp. Etter oppvarming og mobilisering i traseen gikk Laget i gang med 4 min x 2, 1 min pause mlm dragene. Caramba! Løpsdraget var «heftet» med 5 variasjonsmomenter per runde: Sideveis bevegelse h/v, langsidepådrag, bakoverløping, trippløp og ikke minst noe saftig – inntil 80% av maxfart i 30 m motbakke gir pust & puls! Så bryter vi med løp. Styrkedel 1 m fokus på overkropp; vekselbruk mlm 2 øvelser (Armhevning halveis ned og Mage-i-Spenn) a`30 sek, kontinuerlig i 2 min. Runde 2 etter 1 min pause. Deretter, tilbake til start for nye 4 min x 2 med 1 min pause, 5 innlagte momenter. Rett i kroppen! Ny Styrkedel 2 m fokus på overkropp, vekslet mlm 2 øvelser (X-hev og Xtra-Dynamisk Planke) a`30 sek, kontinuerlig i 2 min. Oppmuntret av intens innsatsvilje plukket vi så like godt med oss en siste runde med 2 x 4 min – total 6 drag på konto! Helt til slutt var alle bestemt på å tyne det siste ut av mørne lår med «free-style downhill». Ivar tok Britt på alvor og bestemte seg for å prøvesmake HARD Intensiv Trening. Han klarte seg uforskammet bra, fordelaktig å ha en på innsiden. Tenker du også på om du burde prøve? Gjør det, så blir alle fornøyd! La deg inspirere til å gjøre en hard og ærlig jobb utendørs. Takk til alle aktive medlemmer for meget godt oppmøte i januar, det varmer alle utendørs treningshjerter i HIT! Vi tar signalet.

Treningshilsen fra Einar og Jørgen