HARDtrening på Tirsdag 31. januar 2017

32 hardtarbeidende deltakere fikk med seg den siste økta i januar! Det lille snøfallet som har kommet lyste opp bakken, og det var fine forhold for både løp og styrke. Hele økten ble kjørt på og i området rundt den lille kunstgressbanen. Intervalldelen besto av syv drag på vekselvis to og fire minutter. Deretter var det AMRAP styrke – fem bolker med tre øvelser og kontinuerlig arbeid i tre minutter. Push-up med sideveis bevegelse, ryggcrawl, diverse magevarianter, amerikaner, russian twist, rygghev, spensthopp, legghopp, utfall, push-ups med rotasjon og planke med tapping var noen av øvelsen vi kjørte. Med andre ord et tettpakket program og en god og HARD økt. Og når siste styrkebolk var ferdig var kl. 20:29 og dermed ble det tid til en kort avslutning i sirkelen – og et herlig brøl!

HIT kjører på videre i februar og neste økt ledes av Kine. Vel møtt!

Treningshilsen fra Espen og Kine