HARDtrening på Torsdag 9. februar 2017

22 deltakere ble varme med HIT i det litt kalde været! Til tross for at det bare var 4 minusgrader, så bidro en kald vind til at det ble surt. Kveldens opplegg tok derfor hensyn til dette ved å kombinere styrke og løp, og på denne måten holdt de fleste seg varme gjennom økten. Det ble kjørt 8 x 5 minutter AMRAP, bestående av  tre styrke øvelser og deretter en runde løp på kunstgressbanen. Styrkeblokkene fokuserte på rygg (rygghev, rygg diagonal og ryggcrawl), bein (spensthopp, utfall og knebøy), overkropp (pushups, amerikaner og planke med tap) og mage (russian twist, situps med løft og roing). Snøen førte til tunge løpsforhold og kan sammenlignes med å løpe i sand. Men god trening er det uansett. Bjørn Gunther (Nesøya) hadde sin første økt og kom seg fint gjennom denne. Vel møtt til 2 HIT-økter neste uke. Det anbefales å sette av tid til en rolig langtur i helgen.

Treningshilsen fra Espen og Einar