HARDtrening på Tirsdag 14. februar 2017

Det var 22 sterke kvinner og menn som i kveld holdt varmen med pyramideintervall og effektiv styrketrening på selveste Valentinedagen! Flotte treningsforhold med minusgrader i luften og lett snødekke på bakken. Dagens løype ble lagt til Idrettsanlegget men en kombinasjon av øvre kunstgress og gressbanen. En løype med litt terreng og variasjon i form av sideløping og fartsdrag på skrå over banen. Dagens pyramide tall ( minutter) var 1-2-3-4-5-4-3-2-1, 1 minutts pause før og etter 5 minutter’n, ellers kun 30 s pause. I dag holdt alle en jevn fart gjennom alle dragene. Det er gøy og se hvordan alle fokuserer og mestrer å presse seg selv hele veien og  i » mål».  Kveldens styrkeøkt var ment å skulle brenne – spesielt på bryst med repeterende push-up 10 s jobbing – 10 s pause, totalt i 2 minutter. Deretter samme variant med planke m/ sidetapping. Det som for øvrig så ut til å brenne mest var statisk knebøy og utfall i flere omganger og variasjoner. Ekstra hyggelig med et nytt ansikt i rekken. Velkommen til Trude, vi vil gjerne se deg snart igjen 🙂 Skryt til alle for meget godt gjennomført økt, husk litt tøy og bøy ved hjemkomst og ikke minst et fullverdig måltid aller helst innen en times tid etter endt økt. Happy Valentine! Og grattis med teknisk Salomon-lue fra Amer Sport Norge v/ Stefan Jonsson – la den komme i god bruk.

Treningshilsen fra Kine og Einar