HARDtrening på Torsdag 16. mars 2017

3/4 del av kveldens økt ble avholdt på Brønnøya med 22 viljesterke medlemmer i aktivitet! Noe vått i små partier ellers flotte treningsforhold med frisk bris på toppen av » vuggen». I all hovedsak en Type 1 økt med kortere intervall for hvert drag. Startet med 1 x 4 m drag og avsluttet med 4 x 1 m … kloke hoder kan regne ut lengde/ antall drag i midten…totalt 10 drag til sammen 😉 I tillegg » aktiv pluss» pauser som betyr at man skal småjogge i stedet for å gå. Mange tok » aktiv pluss» pauseutfordringen, og kanskje utgjør det den lille forskjellen som gjør at man kjenner at man har kommet et steg videre – hvis det er målet. Det ble selvsagt tid til litt » buttocks» og to nye øvelser for rett og skrå abdominis. Det kan forventes mer av dette på neste økt 🙂 Vi gleder oss allerede!

Treningshilsen fra Kine og Einar