HARDtrening på Tirsdag 28. mars 2017

29 medlemmer i aksjon på kveldens sesongdebut i Aall-løypa som til alles begeistring var ny preppet for anledningen av HIT generalen selv Einar Aall! En typisk Type 2 økt i kveld – halvt om halvt med løping og styrke. Startet som vanlig med en god oppvarmingsrunde i Aall’n for å teste forholden som var ypperlige. Deretter ble det kjørt  annen hvert drag på 2 og 3 min, totalt 7 fartsfylte drage. Raskt over til 3 blokker med styrke, 4 øvelser i hver blokk, totalt 12 ulike øvelser for hele kroppen. Det jobbes intensivt i 30 sek per øvelse i 2 runder uten pause. Avsluttet med en god styrke runde på magen, hærlig å kjenne at det svir litt ekstra 🙂

Med kommentarer som » deilig å være tilbake i Aall-løypa» og » løypa er tyngre enn hva man tror» og skryt til Einar for iherdig innsats før økta i kveld med rake og sand sier vi oss godt fornøyd med nok en HARDtrenings økt 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar