Turmarsj søndag 23. april 2017

FØLG MED! MERK DEG JUSTERING I TID OG DISTANSE: Det blir turmarsj søndag 23. april fra kl. 9-15. Rundtur på 20K! Start/oppmøte er P-plass i bunn av Kleiva (høyre hånd forbi Sundvolden Hotel, se av filmsnutt under). Muligheter for samkjøring vil sikkert kunne oppstå. Vi marsjerer ikke bare rundt på måfå, selv om vi noen ganger marsjerer rundt i ring. Gjerne på Ringerike. Tur, natur og kultur. Vi legger stein på stein og tar tur for tur frem mot målet: «En HARD Dagsmarsj 2017» søndag 20. aug. Ingen påmelding på nettsiden, men gi beskjed om at du kommer i en av kanalene (Kristin, Cherry, Annetine, Kari, Bjørn, Lars og Einar skal. Skal du?)

Ta med riktig fottøy. Pga strekk med ankeldyp snø, ta ikke bare med joggesko. Fjellstøvler er best. Om du vil, ta med begge deler og bytt underveis. Husk sekk, med mat og drikke. Byttetøy er lurt, både sokker og trøye. Lad batteri på klokker og kamera. Hensikten er bla. å teste mat/drikkebehov, kapasitet og sko/utstyr til dagsmarsjen i august. Pakk ned godt humør!