Turmarsj søndag 18. juni 2017

FØLG MED! ÅPEN for ALLE. Det blir turmarsj fk. søndag 18. juni fra kl. 8-13. Rundtur på 25K! Start/oppmøte er klubbhuset på Nesøya Idrettsanlegg. Tur, natur og kultur. Vi går rundt Semsvannet, opp til Skaugumåsen, innom Grosetkollen og gjennom Åstad Naturreservat – på vår måte.  Dette er den siste av 3 arrangerte turmarsjer før sommeren. Vi bygger tåleevne frem mot målet: «En HARD Dagsmarsj 2017» søndag 20. august. Ingen påmelding/arrangement på nettsiden – gi beskjed om at du kommer på hitrening@gmail.com, eller i tråden på FB-siden.

Ta med riktig fottøy. Ta med gjerne to par (!) og bytt underveis. Husk drikkesekk, med mat – og drikke. Byttetøy er lurt, både sokker og trøye. Lad batteri på klokker og mobil. Mye av hensikten er å teste mat/drikkebehov, egen kapasitet og sko/utstyr til Dagsmarsjen i august. Sist, men ikke minst: Pakk ned godt turhumør!

Modig møtt, og god tur.