HARDtrening på Tirsdag 20. juni 2017

24 medlemmer ignorerte elegant forhåndsvarselet og kom allikevel helt frivillig ut for å få med seg en saftig kveldsøkt med HIT! Etter oppvarming var det klart for samling på Friidrettsbanen. Fra Blå BaseLine bar det i høy fart over tartandekket og videre over gressletta for totalt 30 x 45 sek løpsdrag m/ 15 sek pause – stykket opp i 3 bolker à 10 drag med innlagte styrkeøvelser mellom hver bolk: 2 runder m/ 4 styrkeøvelser a`30 sek m/ 15 sek pause.  Endring av løpsretning. 3 løpslengder å velge mellom for bedre disponering av krefter. Sterk innsats fra mange, med god variasjon i tet. Bla. Rikard, Nils, Tom og Truls tok gullet hjem. Kvinner og menn vekslet på å dra opp tempo. Dessert allá Heggelund: Harehopp, utfalll og salamander på tvers av friidrettsbanen! Takk for heftig innsats og lekenhet. Godt arbeidshumør og jerndisiplin smitter beviselig over på andre.

Hilsen Jørgen og Einar