HARDtrening på Torsdag 29. juni 2017

Økt nummer 680 og siste HARDtrening før både instruktørene og ikke minst de 16 hardhausene tar en velfortjent ferie! Avsluttet sesongen med flere runder a`2 minutters drag – fartsøkning hver 30. sekund. Det jobbes hardere og hardere for hvert drag. Det jaktes på rygger, det løpes forbi og noen ser seg kameratslig slått på » målstreken». Alltid en oppmuntrende kommentar og et motiverende klapp på skulderen fra sidemann/ kvinnen. Og det kommer godt med når man skal i gang med kveldens styrkedose som er tung og krever vilje av stål. Og er det noe denne gjengen har i tillegg til sin raushet for andre så er det vilje, tæl, muskler og ikke minst positiv energi 🙂 God sommer – og før dere vet ordet av det så øktes vi snart igjen!

Treningshilsen fra Kine og Einar