HARDtrening på Tirsdag 1. august 2017

19 deltakere kjørte hardt med HIT på første økt etter ferien! Mange har nok savnet Aall-løypen i sommer, og satt derfor ekstra pris på hele 10 x 2 minutters intervall i løypa. Det dannet seg flere gode grupper, og deltakerne vekslet på å være fartsholder. Det gir god fart!

Som en myk overgang fra strandlivet gjennomførte vi styrkedelen på kunstgressbanen. Tre styrkebolker med fire øvelser og 30 sekunders arbeidsinnsats pr øvelse – push-ups, rygghev, amerikaner, russian twist, utfall, planke, spensthopp, frog squat, roing og triceps var noen av øvelsene vi fikk tid til.

Geir hadde sin første økt med HIT i dag, og klarte seg utmerket. Og Eigil var tilbake etter noen tidligere gjesteopptredener – denne gangen for fullt. Og ellers, sterk innsats på gamle travere.

Husk å sjekk for flått. Dagens instruktørfangst under. Velkommen til ny økt på torsdag!

Treningshilsen fra Espen og Einar