HARDtrening på Torsdag 3. august 2017

HARD rain is gonna fall! Det forhåndsvarselet skremte ikke 18 medlemmer fra å møte opp til HIT-økt nummer 682! Økten ble gjennomført i Nesøyatjern Naturreservat med et 20 minutter langt bakkeintervall – HARDT opp og rolig ned. Den tette skogen var som et tak for regnet, og etter omlegging til venstrekjøring i løpstrasèn ble det fokus på: Steglengde, balanse og skyvkraft/fraspark! Og frosk. Vi lot oss imponere over flere i kveld – dette har blitt en sterk gruppe hvor evnen har innhentet viljen hos flere. Fint å se at flere har fått med seg begge øktene denne uken! Artig også med uhøytidelig «internoppgjør» mellom Tom Sr. og Tom Jr. Etter en rolig løpetur tilbake til idrettsanlegget avsluttet vi med en styrkedel: 4 x 2 runder a`2 øvelser – 30 sek arbeid og 30 sek hvile. Godt fornøyd med frekvens/ant. repetisjoner i arbeidsperioden.

Takk for innsatsen og humøret! Vi ser frem til å se deg på neste HARDtreningsøkt 🙂

Treningshilsen fra Einar & Espen