HARDtrening på Tirsdag 8. august 2017

32 deltakere fikk kjenne på følelsen av 8 minutters  drag i Aall-løypa! Og hva er mer naturlig enn å bruke 08.08 til å gjennomføre 8 minutters intervaller? Tre stykker fikk vi tid til og det viktige ble å senke intensiteten noe for å kunne holde hele draget ut.

Avslutningsvis kjørte vi AMRAP styrke på kunstgressbanen. Totalt rakk fem styrkebolker bestående av tre øvelser, og med varighet på 2,5 minutter pr. bolk.

Fantastisk flott med godt oppmøte på treningen. Det gir god energi og dynamikk på økten. Mange er nå ferdig med ferie, og kjente nok at det var en stund siden forrige HARDtreningsøkt. Trening er ferskvare – så møt opp på torsdag!

Det planlegges med ekstratilbud til helgen – med marsj på lørdag og evt. løp på søndag. Følg med på nettsiden og Facebook.

Treningshilsen fra Espen og Einar