HARDtrening på Torsdag 10. august 2017

I kveld kan du være glad om du ikke var blant de 21 fremmøtte – det ble tøffe tak! Travelt fra første løpsdrag: 5 drag a` 45 sek. med 15 sek pause. Fulgt av veksling mellom 2 styrkeøvelser på 30 sek i totalt 2 min,  1 min pause. Så ytterligere 2 øvelser på samme måte. Når det var gjort gjentok vi 5 drag a45 sek. Ny styrkebolk, før en brytning til 2 x 4 min, 1 min pause. Ny styrkebolk. Så gjentok vi første halvdel, og slo oss ikke til ro før vi hadde totalt 15 drag a 45 sek under beltet. I tillegg til de 2 x 4 min. og de 4 styrkeblokkene. Det ble mye på 60 min. Og midt i alt dette var det flere store og små prestasjoner å glede seg over fra tribunen! Anita danser videre, Jon går bananas … alle gjør og gir litt ekstra i kveld. I denne «flokken» tørr folk utfordre seg selv når tiden er inne, og gjerne andre iblant også. Leken stemning under den lave solen, så vi rundet av med en plankeøvelse og traff 20.30 på sekundet 🙂 For noen ble det også tid til et bad etter økta, forøvrig økt nr. 684 i en uavbrutt rekke over snart 6 år. Minner om mobiliseringsmarsj på lørdag og mulig langløp på søndag (konf. FB).

Tidlig augusthilsen fra Einar og Espen