HARDtrening på Torsdag 24. august 2017

20 medlemmer er åpenbart ferdig med feriekosen! Både kvinner og menn leverte sterkt under kveldens økt med 3 x 5 minutters intervalldrag i Aall-løypa. Deretter 3 blokker med styrke, totalt 12 øvelser til sammen. Hver blokk ment å være uttømmende for hver muskelgruppe. Spensthopp, knebøy, utfall og splitt knebøy skal svi når man bare gjør det hardt nok 🙂 Mage og overkropp fikk også kjørt seg bra. Under fine treningsforhold med duskregn og god temperatur skulle det i kveld være noe for enhver smak med halvt om halvt med styrke og løping (Type 2 økt). Avslutningsvis et 1,5 minutts fartsdrag. Deilig å avslutte på topp 🙂 Ønsker velkommen til Sara, kollega av Britt, bra jobbet og vi ønsker å se deg igjen! 🙂

Nye muligheter rett over helgen og gjør som Britt, ta med en kollega eller venn! Vi går en viktig måned i møte.

Treningshilsen fra Kine og Einar