HARDtrening på Torsdag 14. september 2017

22 HIT medlemmer visste godt at det blir akkurat så hardt som du gjør det til selv! Oppvarming i styrkeløpstraseèn med gress, gruss, plast, bark og asfalt som underlag. Rundløype; rundt Ballbingen, Skaterampen og Tufteparken. Først 12 min styrkeløp m/ 8 innlagte øvelser, hvorav 6 m/ fremoverrettet bevegelse. Etterpå ventet en todelt styrkesekvens: 4 ryggøvelser, arbeidsinnsats 20 sek, 10 sek pause. – 2 runder! Andre del bestod av 4 mageøvelser , arbeidsinnsats 20 sek, 10 sek pause. – 2 runder! Så ventet en friløpsdel på 6 minutter løp i samme trase, nå uten innlagte øvelser. Etter 1 min pause, dro vi like godt i gang en ny omgang med friløp, nå i 4 min. Pause. Ny styrkesekvens; Rumpe/Lår, på samme måte som for Mage/Rygg. Dessert ble ytterligere styrke; statisk lår og plankelek! I kveld var vi opptatt av å tenke på (1) Tåballer og rumpeballer, (2) Pust og puls og (3) Kvantitet og kvalitet. For å teste og utvikle oss la vi planmessig opp en ambisiøs økt med mange momenter, og da med bare èn instruktør. Erfaringene vil være gjenstand for evaluering. Helt til slutt; hyggelig å se både Sara og Helene tilbake i aksjon. Høyt nivå på innsaten fra mange i kveld. Takk!

Laghilsen fra Einar

Bilde fra september 2015