Er HIT for meg som IKKE er i form? Ja, det er det.

Ung/gammel, trent/utrent, kvinne/mann/, elite/mosjonist, tykk/tynn, høy/lav, bred/smal – alle er velkommen til en usminket og ujålete kveldsøkt med HIT! Du får jevnlig gode doser frisk luft – hele hele året – som er bra for immunforsvaret ditt, du styrker hjerte og lunger, muskler, og forbrenner kalorier. «Klarer du oppvarmingen, klarer du økta!». Så ja, dette klarer du 🙂

Hvorfor gule vester? Tre gode grunner: (1) Sikkerhet. Vi er mange, trener på alle årets tider, og vi forflytter oss – også i mørketiden. (2) Kommunikasjon. Ditt navn på vesten for din del, for instruktørene sin del og for de andre deltakerne sin del. (3) Uniformering. Vesten avklare roller, nøytralisere variasjoner og distraksjoner. Rød = Instruktører og Gul = Deltaker/medlem.

Hardt er relativt. Hardhetsgraden bestemmer du mye selv. Poenget er at du må ta i litt utover det helt ordinære. Det gjør du lettere sammen med andre. Vi har forskning og erfaring i ryggen når vi sier at intervalltrening gir gode resultater. Men, som alt annet må du øve for å bli god på noe. Vi øver to dager i uken hele året. Det hjelper en god del, på veldig mye. For å få det til må du først bestemme deg for at du vil få det til. Tren lenge nok utendørs til alle årstider så får du det uansett bedre på flere måter. Det er sosialt, du treffer nye positive mennesker – og du vil også oppleve at det er GØY og nesten på grensen til avhengighetsskapende 🙂

Du må altså slett ikke først komme i form før du kan begynne å trene med HIT 🙂

Førstkommende lørdag arrangerer vi en prøveøkt – for damer! Bli med da vel.

Hilsen Team HIT