HARDtrening på Tirsdag 19. september 2017

26 deltakere fikk bryne seg på en omvendt pyramide på vakre Brønnøya!  4-3-2-1-2-3-4 minutters drag med 1 minutts pause var første del av økta. Deltakerne ble oppfordret til å ta det lett og fint på første draget, og det var mange som underveis disponert kreftene godt. Med transporten til og fra Brønnøya regnes dette som en løpstung økt, eller Type 1 økt på HIT-språket (mer løp enn styrke). For type 2 er forholdet 50/50 mellom løp og styrke, og Type 3 er mer styrke enn løp. Det varieres mellom økttyper og innhold, men – de er alltid intervallbaserte.

Vel tilbake fra Brønnøya, ble det kjørt tre sett med styrke. Hvert sett besto av fire øvelser og arbeidsinnsatsen var 30 sekunder pr øvelse, og det ble kjørt to runder før en kort pause.

HIT inviterer til en dameøkt for nye og mer erfarne medlemmer lørdag 23. september 2017. Inviter gjerne en venninne – vi ønsker oss flere på trening.

Gratulerer til våre medlemmer som presterte så bra under Oslo Maraton, og da spesielt Jan Fagerheim som tok NM-bronse i sin klasse! Det unike med HIT er mye spennvidden i Laget, og hvordan vi lar oss inspirere av hverandre over tid. Vi bytter på å løfte hverandre opp og frem 🙂

Treningshilsen fra Espen og Einar