HARDtrening på Torsdag 21. september 2017

16 medlemmer i aksjon i kveld! Høsten har kommet og mørket har senket seg men god temperatur og flotte treningsforhold. Totalt 7 intervalldrag med en varighet på 2 og 4 minutter annenhver gang. Dragene på 4 minutter var ilagt push-up og sit-ups. Medlemmene ble under oppvarmingen utfordret til å ta så mange push-ups/ sit-ups som mulig på 30 sekunder. Det de ikke visste var at det var nettopp dette antallet de skulle utføre av disse to øvelsene underveis i draget 🙂 Deretter over på stasjonstrening med 6 øvelser a 45 sekunder per øvelse. Rakk 2 runder før vi avsluttet med kveldens siste utfordring: Løp så langt du klarer i løpet av 1 minutt! Dette gjorde vi 3 ganger og alle som èn kom lengre 2. og 3. gang 🙂

Minner om Dameøkt på lørdag 23. september kl.09:30, håper å se både nye og gamle fjes 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar