DAMEtrening på Lørdag 23. september 2017

21 flotte og spreke damer, èn kvinnelig Hovedinstruktør, èn mannlig Hjelpeinstruktør og èn LAGfotograf startet lørdagen med en eksklusiv HARDtreningsøkt kun for damer!

HIT er ikke så skummelt som det kan se ut til og det tror vi gikk opp for flere i dag. Det trenes effektivt i en time men det er så hardt som du gjør det til, du vet ikke om du ligger foran eller bak for vi holder til på et avgrenset området. Om du tar 10 eller 20 push-ups spiller ingen rolle for det er ingen som teller. Men vi heier og pusher, og målet er god følelsen og en kropp som fungerer.

Dagens damer tok utfordringen på strak arm. Etter en oppvarmingsrunde i Aall-løypa med påfølgende styrke ved rekkverket ble det kjørt 5 løpeintervaller med annenhver 1 og 2 minutters varighet. Første gang i Aall-løypa for mange men det ga tydelig mersmak ut fra kommentarene å tolke 🙂  Deretter effektiv forflytning ned til øvre kunstgress hvor vi fortsatte med 3 ulike styrke stasjoner. Mye fokus på styrke bein. Hver stasjon en varighet på 2 minutter. Imponert over innsatsen, spesielt av » parsaging» som er en seig og tøff øvelse for bein og overkropp. Ny runde med løping med 2 x 2 minutters drag med fartsøkning hvert 30. sekund. Over på ny runde styrke for overkropp og kjerne muskulatur. Litt ekstra for kjernen på slutten og damene imponerte stort!

HIT takker for oppmøte, innsatsen og hver enkeltes bidrag til å skape god stemning. Vær stolt av egen innsats, for det har dere all grunn til. Og husk ta dere tid til å kjenne på god følelsen 😉 Håper å se dere snart igjen, allerede på tirsdag er det nye muligheter!

Treningshilsen fra Kine og Einar (og Espen)