HARDtrening på Tirsdag 26. september 2017

34 deltakere med gule vester lyste opp i høstmørket og skapte god stemning på Brønnøya. Etter en rolig oppvarming og transportetappe, ble det kjørt 6 drag a 3 minutter. Med så mange deltakere ble det god dynamikk, og muligheter for å henge seg på en med litt høyere fart enn en selv. Og denne muligheten var det flere som benyttet seg av. Mange har også lært seg å disponere kreftene godt, og sørge for at alle dragene gjennomføres med god kvalitet.

Avslutningsvis kjørte vi styrke på friidrettsanlegget på Nesøya. Her kom vi i gang samtidig med regnværet, men dette la ingen demper på innsatsen, snarere tvert imot. Tre styrkebolker ble kjørt med kjente øvelser som push-ups, rygghev, amerikaner, russian twist, utfall, planke med tap, spensthopp, triceps, sideplanke og roing.

Hildegunn hadde sin første klassiske HIT-økt, og mestret oppgaven på strålende vis.

Vel møtt til ny økt på torsdag med Kine som HI.

Instruktørhilsen fra Espen og Einar