HARDtrening på Torsdag 28. september 2017

21 medlemmer viste både fart og styrke under kveldens HARDtrening! Med behagelig høst temperatur lå forholdene svært godt til rette. Under kveldens løpe/ kondisjonsdel ble det kjørt pyramideintervall,  fra 1 minutts varighet opp til 4 og ned igjen, totalt 7 drag. 5 øvelser under kveldens styrkedel; ett-bens knebøy, salamander, rette V-situps, sidehopp, og skrå sit-ups. På slutten et lite innslag av » Fonda» der vi jobbet med innsiden lår. En behagelig øvelse fra starten av men som svir mer og mer 😉 Uttømmende styrke på mage ble avslutningen på nok en kveld der medlemmene viste styrke og innsatsvilje. Du angrer aldri på en HARDtreningsøkt og du går alltid hjem med et stort smil om munnen 🙂

HIT tar høstferie men ingen ligger på latsiden av den grunn. Kom dere ut, nyt høsten og husk Dameøkt lørdag 7. oktober, se Nettsiden og Facebook for mer informasjon og påmelding.

Treningshilsen fra Kine og Einar