DAMEtrening på Lørdag 7. oktober 2017

10 sporty damer startet lørdagen sprekt med 1 time effektiv og funksjonell trening i flott høstvær! Litt småkaldt i luften til å begynne med, men etter en oppvarmingsrunde i Aall-løypa og push-ups/ dips ved rekkverket var kroppen varm og klar for mer action. Gjorde oss denne gangen mer eller mindre ferdig med løpe-/ utholdenhetsdelen første del av økten. Totalt 7 drag, pyramide intervall, fra 1 minutt opp til 4 og ned igjen. Aktiv 1 minutts pause. Noen foretrekker de korte dragene andre de lengre, og her var det noe for alle å bryne seg på. Imponerende tempo en tidlig lørdags morgen, og spesielt på de 2-3 siste dragene da flere la inn et ekstra gir 🙂

Startet øktas styrkedel med stasjonstrening foran klubbhuset. Dips på benk, roing på trappeavsatsen og statisk knebøy mot husveggen. 3 runder a 40 sekunder. Det ble tyngre og tyngre men med god stemning og latter kommer man seg gjennom det meste. Ingen tid og miste, raskt over på ny tøff øvelse. Par push-ups, en push-up og et partner klapp. Her jobbet vi i 30 sekunder og i » pausen» på 30 sekunder stod vi i planke., til sammen 3 runder. Avsluttet styrkeseansen med uttømmende mageøvelser.

Lørdagens lille » dessert» var muligheten til å konkurrere med seg selv, 3 runder a’ 1 minutt. Om og gjort å komme lengre for hver runde. Flere kjørte safe første runde, men tok det definitivt igjen på siste. Hærlig start på lørdagen med en hærlig gjeng damer 🙂

Neste DAMEØKT Lørdag 21. oktober må dere ikke gå glipp av! Den vil nemlig bli  kjørt under ledelse av to kjekke herrer. Don’t miss it! 😉

Treningshilsen fra Kine