HARDtrening på Tirsdag 10. oktober 2017

31 tøffe deltakere lot seg ikke skremme av regnet og mørket. I kveld tok vi turen til Brønnøya, og denne gangen løp vi 7 x 2 minutters drag på forholdsvis flatt underlag i Vendelveien. Mye og god innsats ble lagt ned i hvert steg, og det var en dampende gjeng som returnerte til friidrettsanlegget på Nesøya. Her kjørte vi en AMRAP-variant på styrkedelen bestående av 3 øvelser pr sett, 6 repitisjoner pr øvelse og 2,5 minutters arbeidsinnsats pr sett. Vi rakk 4 slik sett og da hadde vi tatt for oss de viktigste muskelgruppene, store som små.

Vi takker for god innsats og godt oppmøte. I kveld ville nok mange funnet det tungt å dra ut på en tilsvarende økt alene, men sammen klarer vi det. God arbeidsmoral fra start til slutt.

Treningshilsen fra Espen og Einar

Nb! Geir er en nyere form av norrøne Geirr eller GæiRR. Norrøne geirr betyr «spyd».