HARDtrening på Tirsdag 17. oktober 2017

Holà! Solide oppmøte med 30 treningssugne medlemmer på kveldens HARDtreningsøkt i mildt høstvær, etterhvert også med noe duskregn! Perfekte treningsforhold med andre ord 🙂 Totalt kun 5 løpedrag i dag, 1 x 4 min, 2 x 3 min, og 2 x 2. Deretter en god porsjon styrke med nøye utvalgte styrkeøvelser for å bli en sterkere, raskere og ikke minst skadefri løper. Godt og hard jobbet av både kvinner og menn i kveld 🙂 Morro å ha med Trine igjen også. Damene er i støtet og på fremmarsj – det er vi glade for! Nær halvparten Damer i kveld; Helene, Janne og Hildegunn biter seg fint fast 🙂

Øktes igjen på torsdag og husk DAMEØKT på lørdag! Vi er på rekordjakt og trenger DIN HJELP med å få 2+28 DAMER UT i det fri mellom kl. 9.30-10.30. Far passer hus & barn 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar