HARDtrening på Tirsdag 24. oktober 2017

Mens folk flest holdt seg innendørs pga. store nedbørsmengder, løp 21 hardhauser fra HIT intervaller på Brønnøya! Sofaen og innendørs hygge er nok mer fristende for mange på en kveld som dette. Men når man vet at en treningsglad gjeng venter på akkurat deg, så blir det langt lettere å komme seg ut. Og for en herlig følelse å komme inn og opp i sofaen etter økta!

Intervalløkten besto av 6 x 3 minutter intervaller i bakken opp fra brygga på Brønnøya. Deretter ble det styrke i en ganske så fuktig spa-avdeling. 5 x 2,5 minutter med beinhard styrke etter AMRAP prinsippet, og spesielt nest siste runde med mageøvelser bør dere kjenne i morgen.

En varm dusj, en varm kopp kakao eller noe annet godt, er vel fortjent etter en slik økt og innsats. Mestringsfølelse!

Treningshilsen fra Espen og Einar